
خیرین شریک راهبردی آموزش و پرورش هستند /حفظ و نگهداری مدارس خیرساز مورد توجه قرار بگیرد
مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها، گفت: حفظ و نگهداری مدارس خیرساز مورد توجه قرار بگیرد.
به گرارش روابط عمومی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ،
محمدرضا جعفری مدیر عامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها که در روز جمعه ۲۹ فروردین ماه جاری برگزار شد، با اشاره به تمرکز رئیس جمهور بر اصل قراردادن آموزش و پرورش، اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم از این فرصت به خوبی استفاده کرده و مسائل آموزش و پرورش را برطرف کنیم.
وی افزود: وزیر آموزش و پرورش اولین جلسه کاری خود را با خیرین برنامه ریزی و برگزار کرد و نسبت به تکریم خیرین همت گماشت و الگویی برای استان ها شد.
مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز با یادآوری اینکه خیرین شریک راهبردی آموزش و پرورش هستند،گفت: جامعه خیرین از سال۱۳۷۷ تشکیل شد و از همان زمان در کنار آموزش و پرورش و با کمک مردم به مدرسه سازی پرداخته است.
جعفری اذعان داشت: در سال گذشته ۵۶ درصد از مدارس تحویلی به آموزش وپرورش،با مشارکت خیرین بود.
وی گفت: تعهدات خیرین از ۱۷میلیارد تومان در سال ۱۳۷۸ به بیش از ۱۸هزار میلیارد تومان در سال گذشته رسید.
مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز، عنوان کرد: بیش از چهارصد مجمع خیرین در حال فعالیت است و امیدواریم این کار گسترش پیدا کند و مجامع را در تمام شهرستان ها با کمک آموزش و پرورش و علاقمندان گسترش دهیم.
جعفری با تأکید بر اینکه حفظ و نگهداری مدارس خیرساز مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: جامعه خیرین در طرح مدرسه یاری، ارتقا کیفیت آموزشی مدارس را مدنظر قرار داده و به لطف خدا خیرین در برخی از استان ها در حوزه های آموزش معلمان، توزیع لوازم التحریر و تغذیه دانش آموزان اقدامات ارزنده ای داشته اند.
وی ادامه داد: تفاهم نامه بین جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با بخش های مختلفی از جمله آموزش و پرورش منعقد شده است تا نیروگاه های خورشیدی در مدارس داشته باشیم.
جعفری با اشاره به مشوق های مالیاتی، گفت : بند خ ماده ۲۰ برنامه توسعه هفتم فرصت مدرسه سازی را برای همه فراهم کرد لذا در این زمینه تبیین مناسب صورت پذیرد .